Västerås 

Säljare

Vill du ingå i vårt team på Ansta Bildemont AB i Västerås?
Är du en duktig säljare?
Brinner du för bilar och bildelar?

Då är det dig vi söker till vår tjänst som säljare. Som säljare hos oss sätter du alltid kunden i fokus och tar initiativ till affärer och har alltid affärsmöjlighet i åtanke. Du ska vara förtroendegivande, disciplinerad, och social. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du ska vara ansvarsfull och en driftig person som gärna arbetar i lag och har goda egenskaper inom bilbranschen.

Ett krav är att du ska kunna prata flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska. Du ska även ha tidigare erfarenhet som säljare, både vid kassa och telefon.

Det är meriterat om du har arbetat i Cabas och Partslink 24 tidigare. Meriterande om du pratar och skriver finska obehindrat. 

Tjänsten är en heltidstjänst i Västerås. 

Är det du vår nästa säljare?

Skicka in ditt CV och personligt brev till jobb@anstabildemont.se
Märk det som Säljare Västerås

Falun

Säljare

Vill du ingå i vårt team på Ansta Bildemont AB?
Är du en duktig säljare?
Brinner du för bilar och bildelar?

Då är det dig vi söker!

Vi söker just nu en säljare till Ansta Bildemont AB i Falun. För att lyckas i rollen som säljare hos oss ska du vara stresstålig, noggrann och ha en hög social kompetens. Du kan prioritera och ha bra ordningssinne och strävar efter att ge kunden en sån bra service som möjligt.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara att hantera kunder i telefon och vid kassadisken, göra Cabas-kalkyler och ha kommunikation både internt och externt med företag och försäkringsbolag. 

Det är meriterande om du har arbetat i Cabas och Fenix.

B-körkort är ett krav, utöver detta ska du kunna tala och skriva svenska obehindrat. Det är en fördel om du även kan engelska.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Falun.

Skicka in ditt CV och personligt brev till jobb@anstabildemont.se
Märk det som Säljare Falun